Tesla Roadster Nieuw model Huren

tesla roadster nieuw modelDe nieuwe Tesla Roadster 2018 is veel mooier dan de eerste, rijdt verder en is een echte Tesla nu! Mooi rood, gestroomlijnd, grote actieradius maar wel duur. Alles over de nieuwe Tesla Roadster!

Nieuwe Tesla Roadster

Het werd hoog tijd voor de update van de Roadster en oef… wat is hij mooi geworden. Plus oeff… wat is hij duur geworden 😉 Toch begrijp ik het wel. Ze hebben met de Model X een luxe personenauto, met de 3 een redelijk (ahum) betaalbare middenklasser en nu de vrachtwagen er is die een kilometer of 600 kan rijden moet er natuurlijk ook een update komen van hun eerste echte auto..

Tesla Roadster

Alhoewel, die eerste Tesla Roadster was vooral intern een auto van hen.
Nu heeft Tesla de allereerste echte eigen Roadster die 100% vol staat met stempels van Tesla zelf. Hij is mooi, strak getekend en een echt decennium vooruit in de tijd.

De Roadster – het is meer een targa met een uitneembaar dakpaneel – heeft een 200 kWh accupakket, drie elektromotoren (één voor, twee achter) en een koppel van 10.000 Nm. Althans, dat beweert Tesla. Daarbij zou de actieradius op 1000 kilometer liggen en de topsnelheid op ruim 400 km/h. De sprintcijfers dan… Van stilstand naar 60 mph (97 km/h) is in 1,9 seconden achter de rug. Van stilstand naar 100 mph (161 km/h) in 4,2 seconden.

Video
De nieuwe Roadster is echt cool zoals je hier ziet op de video. Elon Musk is meer en meer een held aan het worden voor een hele grote schare fans. Hij wordt gezien als de Steve Jobs van de vernieuwing van de energiebranche/ autobranche en raketwetenschap. Hij brengt de ideeën waar anderen zo graag over praten dicht bij de mensen.

Vurig
Rood, vurig rood maar dan net meer tegen het bordeaux aan. Het echte Tesla rood zullen we maar zeggen. Het ontwerp vind ik erg mooi. Het is clean, gestroomlijnd maar daarbij ook echt mooi. Wat ik echt gaaf vindt is dat ze kiezen voor een tweezitter. Geen gedoe met passen en meten en 2 zitjes achterin gooien. Ook geen gedoe met doen alsof je er alles mee kan. Het is gewoon een 100% mooie funauto die supergaaf oogt!

Gegevens
Wat betreft elektrisch rijden: een range van nét geen 1000 kilometer is voor een elektrische auto heel netjes. Ongekend netjes zelfs. Maar dat is niet het mooiste nieuws, het mooiste nieuws is de topsnelheid van meer dan 400 kilometer per uur en een acceleratie vanuit stilstand naar 60 mijl per uur (96,56 kilometer per uur) in 1,9 (!) seconden. Nul tot 100 MPH (160+ kmh) moet in 4.2 seconden mogelijk zijn.

Vierwiel aandrijving
Pffff. Dat zijn getallen waar Ferrari, Bugatti, Porsche en zelfs Koenigsegg nog nooit aan gekomen zijn. Het batterypack heeft een capaciteit van 200 kWh en de motoren leveren 10.000 Nm aan de wielen. Alle vier de wielen van de Roadster trouwens, de auto heeft AWD en is een vierzitter.

Supergaaf en exclusief
Watt kost dat? Vanaf 200.000 dollar/euro en voor een schamele $50.000 dollar kan je er één reserveren. Ook is er een gelimiteerde oplage van 1000 stuks, genaamd echte “Founders Series” die $250.000 dollar kost. Dit bedrag dien je direct compleet over te maken ;-). Dat is ook een manier om je bedrijf een cash-injectie te geven natuurlijk, vraag is of er nog 1000 mensen te vinden zijn die genoeg vertrouwen hebben in een goede afloop.

Zelf de Tesla Roadster ervaren?

tesla roadster hurenWil je zelf de geruisloze snelheid en luxe ervaren van deze supersnelle stille open Tesla Roadster?

Bekijk de nieuwe Roadster aanbieding >>

tesla roadster nieuw model

tesla roadster 2018
tesla roadster 2018
tesla roadster 2018
tesla roadster 2018

Zelf de Tesla Roadster ervaren?

tesla roadster hurenWil je zelf de geruisloze snelheid en luxe ervaren van deze supersnelle stille open Tesla Roadster?

Bekijk de nieuwe Roadster aanbieding >>


————————————————————————————————–

Het oude model was minder mooi maar wel echt een mijlpaal als allereerste Tesla! tesla roadster hurenEen Tesla Roadster huren is genieten omdat hij stuurt als geen ander en stil en supersnel is. De eerste Tesla die een voorbode was op de ver – Tesla – isering van de maatschappij!

Tesla Roadster huren

Waarom de Tesla Roadster huren als je ook de nieuwere S kunt huren? Nou… gewoon omdat die model S rijden is niet meer speciaal is. Deze is weliswaar super klein en heeft een kleinere actieradius (125km) maar het is zoveel meer fun en opladen kan inmiddels overal. Persoonlijk vind ik het uiterlijk van de Roadster echt bruut. Bekijk de Roadster huur aanbiedingSnappcar

Bij Snappcar kun je de Roadster huren en dat is handig, betaalbaar en snel geregeld. De Roadster vind ik overigens echt iets om met vrienden een dagje te doen. Vrouw en kinderen thuis laten (of afwisselen want hij heeft maar 2 plekjes) en een vriend ophalen is zo tof om te doen.

Roadster huren

De Roadster van Tesla huren is natuurlijk cool om voor het stoplicht een sprintje aan te gaan met een willekeurig kereltje in een Porsche 911, BMW M3, een golfje GTI met veel herrie…Het is bijzonder te ervaren dat die razend dure opgepimpte auto ‘tjes’ het nakijken hebben als je met een gehuurde Tesla Roadster even gas geeft 😉

Bruiloft

het is natuurlijk mooi om zomaar een dagje of weekend deze Tesla te huren maar veel willen hem ook voor hun bruiloft huren. Het is bijzonder om te zien dat de gasten er ook zo gecharmeerd van zijn (hij is superlaag en lekker open) en dat hij zo mooi op de foto’s uitkomt op heuphoogte!

Voor een dag

Een dagje deze supercoole lage en snelle Tesla huren is toch super! Even wat achtergrondinformatie… Wellicht weet je een beetje over de achtergrond van Tesla. De roadster werd zoals je weet erg weinig verkocht en is daarom exclusief. Dit was niet zo gek want zou jij een auto kopen van een Amerikaanse ex-Paypal man die nog nooit een auto had gebouwd en bedacht dat alles maar even anders moest?

Prijs

De aanschafprijs van de ge-elektrificeerde Engelse sportauto was hoog, dus dat was alle reden om dit een mooie niche auto te maken. Na het huren was ik wel echt verkocht want ik vond het sturen in deze kart-achtige auto (vergeet de mini) echt mooi en als je ooit de Tesla Roadster huurt dan zul je dit ook ervaren: gewoon super!

Genieten

De Roadster is de auto die de wereld moest laten zien wat Musk en zijn team konden doen. Het was meer dan klojo-en met accu’s maar het had wel iets van een paar studenten bij elkaar in een kleine ruimte. Zie het als de opstart van Apple in de garage van Jobs.

Al met al is het een genot om in de eerste echte lage Tesla te rijden. Geniet en help het milieu en overtuig jezelf van elektrisch rijden en doe je brandstofauto de deur uit. Leuker: ga er op uit richting polderwegen en dijkjes en heb de tijd van je leven!

Zelf de Tesla Roadster ervaren?

tesla roadster hurenWil je zelf de geruisloze snelheid en luxe ervaren van deze supersnelle stille open Tesla Roadster?

Bekijk de nieuwe Roadster aanbieding >>