Huren Tesla Nederland

tesla huren nederlandEen Tesla huren Nederland is mooi. Supersnel, mooi en volledig elektrisch geniet je van de model S, X of 3 of Roadster!

Huren Tesla Nederland

Je hebt dus volop keuzes uit Tesla modellen inmiddels. Vroeger kon je alleen een Tesla Roadster huren maar op een gegeven mooi moment kwam er de model S uit en toen was de geest echt uit de fles.

Elon Musk

Overal waar je kwam zag je de Tesla en Elon Musk voorbij komen. Een trend, een hype, een wereld veranderaar…noem het zoals je wilt maar de autobranche van de brandstofauto’s zijn nog steeds niet over de schok heen. De Opel en Volkswagen showrooms stonden bijna te verstoffen en het werd nog erger toen de model 3 kwam met een betaalbare Tesla.

Huren van een Tesla in Nederland

Het is mooi dat je meerdere Tesla’s kun huren in Nederland. Lekker door de polder toeren of over de snelweg even flink de snelheid ervaren. Ook de stilte en de ruimte is een genot om te ervaren! Laten we de modellen eens op een rij zetten!

Model 3

tesla huren nederland 3De model 3 is de meest betaalbare Tesla en de nieuwste op dit moment. Laten we hem maar niet goedkoop noemen dus een keer huren om te kijken of hij je bevalt…zou best eens leuk zijn!

 • Mooi
 • Grootste actieradius
 • Goedkoopste Tesla

Meer weten over dit model?

» Tesla Model 3 huren
» Direct naar de huur link

Model X

tesla huren nederland xDe model X met de back-to-the-future Delorean vleugeldeuren. Deze model X zet zelf ook weer een extra stukje duurzame toekomst voor autorijdend Nederland!

 • Grootste Tesla
 • Gezinsauto (maar dan wel heel snel en luxe)
 • Vleugeldeuren

Meer weten over dit model?

» Tesla Model X huren
» Direct naar de huur link

Model S

tesla huren nederland sDe model s is de sport coupe, de sedan, de supergrote en mooie Tesla die het merk groot heeft gemaakt. Een angst voor ieder ander automerk!

 • Chique (bruiloft, event
 • Bijzonder snel
 • Ruim

Meer weten over dit model?

» Tesla Model S huren
» Direct naar de huur link

Roadster

tesla roadster huren De nieuwe Roadster is duur, vurig rood, erg snel en bijzonder mooi. Het ws ooit de godfather, the first one, de sportauto voor de early adaptors en een toekomstige klassieker! Inmiddels is de Roadster geüpdate en is hij de mooiste van allemaal!

 • Sportwagen
 • Laag zwaartepunt en als een kart op de weg
 • Eerste Tesla plus upgrade

Meer weten over dit model?

» Tesla Roadster huren
» Direct naar de huur link


Vrachtwagen

tesla vrachtwagenDe Tesla vrachtwagen is aerodynamisch, groot, kan echt ver rijden, laadt op tijdens het laden en lossen en is de toekomst die mijlenver voor ligt op andere automerken zoals DAF en Volvo.

 • Hij is gewoon gaaf!
 • Hij lacht de dieselslurpers uit
 • De mooiste vrachtwagen

Meer weten over dit model?

» Tesla Vrachtwagen

Mooi

Ben je van plan een Tesla te huren? Dan zit je hier goed, wij zetten voor jou de modellen Tesla op een rij zodat je kunt kiezen uit erg mooie Tesla’s om te huren een fraai model bij jou in de buurt. Voor veel mensen is het een droom, een keertje zelf een Tesla te kunnen besturen. Het kan ook zijn dat je op zoek bent naar een Tesla die je kunt huren in Nederland omdat je een blikvanger wilt voor een feest, een (zakelijk) evenement, of dat je graag in een Tesla op je eigen bruiloft kunt verschijnen.

Idee

Denk ook aan een huren Tesla Nederland voor een gala, examenfeestje of vrijgezellenfeest? Ken je iemand die dolgraag zelf eens in een Model S, 3 of X zou willen rijden? Dan kun je een ritje in zo’n elektrische bolide cadeau doen. Het mooie is dat het huren van een Tesla echt niet zo duur hoeft te zijn!Zelf ervaren?

tesla model s hurenWil je zelf de geruisloze snelheid en luxe ervaren van de volgende generatie auto's?

Bekijk Tesla huur aanbiedingen >>


nb: de 3 en X is nog toekomstmuziek maar nabij!