Tesla vrachtwagen – aerodynamisch, groot, kan echt ver rijden!

tesla vrachtwagenDe Tesla vrachtwagen is aerodynamisch, groot, kan echt ver rijden, laadt op tijdens het laden en lossen en is de toekomst die mijlenver voor ligt op andere automerken zoals DAF en Volvo.

Tesla Truck

Ik moet altijd lachen als ik de andere automerken nu een beetje over elektrisch rijden enthousiast hoor doen. Ze hebben net allemaal een eerste echte elektrische auto en die zijn zo erg – verleden tijd- als je ze vergelijkt met Tesla’s. In de boekjes over ‘de boot missen’ mogen die automerken wel genoemd worden voor de automobielindustrie.

Video
Hij is cool zoals je hier ziet op de video. Elon Musk is meer en meer een held aan het worden voor een hele grote schare fans. Hij wordt gezien als de Steve Jobs van de vernieuwing van de energiebranche/ autobranche en raketwetenschap. Hij brengt de ideeën waar anderen zo graag over praten dicht bij de mensen.

Tesla vrachtwagen

Nu ook met de Tesla vrachtwagen zie je andere grote vrachtwagen merken zichtbaar zweten en bekijken waar zij het hebben laten liggen. Niet alleen de elektrische aandrijving (100%) van de vrachtwagen van Tesla is uniek, maar ook het ontwerp ligt mijlenver voor op de andere vrachtwagens die niet elektrisch zijn.

tesla vrachtwagen

Met oude diesel denken ze nog steeds dat we over 20 jaar de wegen overrijden en wellicht denken ze ook dat de aarde nog plat is. We verbruiken veel te veel fossiele brandstoffen en daardoor is het een ramp wat de auto’s en de rest van de industrie met onze wereld doet.

Zelf ervaren?

tesla model s hurenWil je zelf de geruisloze snelheid en luxe ervaren van de volgende generatie auto's?

Bekijk Tesla huur aanbiedingen >>