Mooie auto goedkoop huren is mogelijk!

mooie auto goedkoop hurenEen mooie auto goedkoop huren is zeker mogelijk. Voor 75 een Porsche of SUV onder de 200 euro per dag kan echt!

Mooie auto goedkoop huren

Ik kreeg geregeld de vraag wat ikzelf zou willen huren en gelukkig zijn er veel auto’s te huur voor weinig euro’s. Mooie sportauto’s, grote SUV’s en terreinauto’s tot en met supercoole campertjes zijn onder de 75 euro te huur! Bekijk ze hier

Exclusieve
Sport auto
Gala auto
Luxe auto
Voor 1 dag
Aanbieding

Goedkope auto huren

Zelf wil ik ook wel eens een Model S huren of wat anders en dat kan nu. Bijvoorbeeld een Tesla Roadster of een andere mooie auto! Anderen probeerden het ook en hebben genoten van een gave kar voor weinig. Heel goedkoop kan ook zoals je hier ziet

Goedkope sportauto huren

Een mooie auto goedkoop huren is zeker mogelijk. Ik heb er al meerdere gehuurd en dat al vanaf 50 euro per dag. Ik heb rond gecrost in een cabrio-tje in de zon, in een Porsche 911 3 liter voor iets meer dan 100 euro en in een dikke SUV voor 75 euro. Echt leuke auto’s huren voor weinig geld is dus zeker mogelijk!

Exclusieve

Een exclusieve auto huren hoeft natuurlijk niet direct een sport auto of een cabrio te zijn. Wat denk je van een Bently, Rolls Royce of (wat meer betaalbaar) een Jaguar? De MK2 of andere exclusieve auto huren is ook erg leuk en als het dan een cabrio is, met mooi weer, dan is het nog mooier!

Gala auto

De gala auto huren kan natuurlijk ook door op zoek te gaan naar iets exclusiefs. 1 dag een luxe gala auto huren die goedkoop is, maakt je school avond wel echt helemaal af. Kostuum en luxe jurkje aan en op naar school waar iedereen je al aan ziet komen!

Luxe auto

Als ik bijvoorbeeld naar Groningen moet dan gebruik ik de handige zoekfunctie om een mooie speciale luxe auto te huren en een ouderwetse benzine auto is voor weinig geld te huur omdat je zelf de benzine nog moet betalen en omdat heel veel mensen die auto verhuren.

Sport auto

De sport auto huren is echter wel voor (jonge) mannen vaak net iets meer bijzonder. Voor mij geldt hetzelfde 😉 De Porsche Boxter vind ik persoonlijk wel meestal het kassakoopje op Snappcar. Je krijgt een volwaardige Porsche met dezelfde motor als een Cayman. Volgens velen heeft de Boxter eigenlijk betere rijeigenschappen dan een 911 en het is nog eens een cabrio ook, wat wil je nog meer? Bekijk de Porsche voor 75 euro hier

Voor 1 dag

Het mooie is dat je voor 1 dag een sport auto te huren (of andere luxe auto) al echt een onvergetelijke ervaring kan krijgen. Dit hoeft niet direct een weekend of week te duren maar de ervaring van een paar uur lekker sturen en bij vrienden op bezoek gaan, is vaak meer dan voldoende voor het ‘echte gevoel’.

Porsche huren

Wat ook leuk is, is de ervaring horen van Ton die niet alleen een Tesla huurde maar ook een Porsche!

Mijn persoonlijke leukste en mooiste auto’s om goedkoop te huren
Mijn persoonlijke top auto’s om te huren die cool zijn en goedkoop zijn de:
– Porsche (kijk naast de 911 ook eens naar de 356, Cayman en dus Boxter)
– Maserati
– Tesla (natuurlijk!)
– Morgan
– Mini Cabrio
– Volkswagen campertje (lekker naar Zeeland!)
– MG
– Triumph

Bijzondere auto goedkoop huren

Nog meer leuke auto’s om te huren:
– Camper vanaf 35 euro Klik hier
– Cabrio vanaf 17 euro Klik hier
– Meer speciale auto’s zoals Dodge/ andere Amerikanen/ gekke auto’s etc Klik hier

Aanbieding

Je ziet het: een super mooie sportieve auto huren vanaf een paar tientjes is echt mogelijk en dat is gaaf!

Bekijk hier alle goedkope aanbiedingen >>
Supercar huren en bekijken
Ga je ook verder verlekkeren door mooie Ferrari’s te bekijken op www.ferrari.com, www.porsche.com of www.lamborghini.com

Comments

comments

4 Responses to Mooie auto goedkoop huren is mogelijk!

 1. Sabine Grevers 19 maart 2016 at 11:11 #

  De mooi auto goedkoop huren is precies wat ik wil doen voor mijn vriend. Hij is jarig en droomt van een Porsche ooit zelf te hebben, liefst een oud model sportwagen. Welke mooi auto kan ik het beste huren voor hem?

  • admin 19 maart 2016 at 18:10 #

   Persoonlijk zou ik dan een 911 kiezen van voor 1996 (dus een luchtkoeler) en elektrisch alternatief is een Tesla Roadster huren.

 2. Herman 24 maart 2016 at 10:32 #

  Dit zijn mooi auto’s en het huren is inderdaad goedkoop

  • admin 24 maart 2016 at 10:37 #

   Het is mooi om te zien hoe de sportauto’s zo niet duur zijn om te huren toch!

Geef een reactie