Tesla Model X huren

tesla huren nederland xEen Tesla Model X huren is gaaf. Geniet met je hele gezin van de vleugeldeuren, stilte en de acceleratie.

Geniet nu zelf door een dag of weekend lekker met het gezin de Tesla Model X te huren en te bewonderen!

Tesla Model X huren

Waarom de Tesla Model X huren zou je denken? Deze grootste Tesla met vleugeldeuren a la back to The Future is echt een happening om zelf te ervaren. Bereid je voor op een dag of weekend (of langer) heerlijk sturen en wie weet koop je hem daarna zelf!

De meesten die Tesla zijn gaan rijden zijn verkocht, net als ikzelf. Ik vond de mijne eigenlijk te duur gezien mijn vorige auto’s en het was een behoorlijke aderlating maar hij was iedere euro waard! Gewoon lekker een Model X rijden is leuk omdat je bewonderende blikken krijgt en mensen laat zien hoe 2015 eruit ziet.

Video

De Model X met de mooie vleugeldeur werking toen ik er was:

De model X met de model S vergeleken:

Kiezen

Kies je voor een Model S of de X vraag je je af? Deze X is weliswaar groter, luxer , heeft vleugeldeuren maar de model S heeft een minder omstreden uiterlijk. Persoonlijk vind ik ze beiden bijzonder fraai en voor een groot gezin kan ik me geen betere auto voorstellen dan de Model X.

Snappcar

Bij Snappcar kun je deze Model X en de andere modellen van Tesla allemaal huren en dat is handig, betaalbaar en snel geregeld. De model X is overigens voorzien van veel techniek die echt bijzonder is om eens goed voor te gaan zitten. Je rijdt er weliswaar zo mee weg maar als je meer technische snufjes wilt gebruiken kan dat ook en dan wordt het pas echt genieten. Samen met de ruime instap en de grote ruimte binnenin overtreft deze X iedere X6, MKlasse of XC90.

Model X huren

De Model X van Tesla huren is natuurlijk een uitje en het is grappig om voor het stoplicht een snelheids wedstrijdje aan te gaan met een willekeurige ‘snelle’ BMW, een golfje GTI-veel-sport-dingen-en-36v-erop…Het is gewoon lachen dat die flitsende opgepimpte bezineauto’s het nakijken hebben als je met een gehuurde Model X er even goed voor gaat zitten met vol gas.

Huren Tesla 3

Bruiloft

het is natuurlijk mooi om zomaar een dagje of weekend deze Tesla te huren en sommige mensen willen hem ook voor hun bruiloft/ trouwerij huren. Het is aaridg om te zien dat de gasten er ook zo gecharmeerd van zijn. En alle bruidsmeisjes kunnen mee!

Voor een dag

Een dagje deze supercool Tesla huren is toch super! Even nog als laatste wat achtergrondinformatie… Wellicht weet je een beetje over de nu al historische achtergrond van Tesla. En dan hebben we het niet alleen over de aandelenkoersen. Musk vind (terecht) dat we beter op de aarde moeten letten. Dat doe je niet met sjoemelsoftware of TDISDI of hydrides. Om dit probleem in de kiem te smoren wat auto’s betreft is rijden op elektriciteit. Begin 1900 werd dit al gedaan maar werd tegengehouden door de Exon-Shell’s van deze wereld.

De toekomst vandaag al ervaren
Kortom: ervaar de toekomst van het autorijden vandaag al. Tesla begon klein met de weinig verkochte Roadster. Dit was niet zo gek want zou jij een auto kopen van een fabrikant die nog nooit een auto had gebouwd en bedacht dat alles maar even anders moest?

Prijs

De aanschafprijs van de ge-elektrificeerde Engelse sportauto was ook niet mals, dus alle reden om dit een mooie niche auto te maken. Ik vond het rijden erin overigens erg gaaf en als je ooit de Tesla Roadster huurt dan zul je dit ook ervaren: gewoon heel leuk, opvallend, snel, stil en bijzonder!

Genieten

Al met al is het een genot om Tesla te rijden en niet alleen de Model X als je die huurt maar iedere willekeurige Tesla. Geniet van het sturen en help het milieu en overtuig jezelf van elektrisch rijden en doe je brandstofauto de deur uit! Of …. huur de X gewoon een heerlijk dagje 😉

Zelf genieten van de Model X?

Zie je jezelf ook al rijden in de Model X? Hij is luxer, groter en nieuwer dan de oude Model S en met de vleugeldeuren krijg je overal de aandacht!

Bekijk de Model X huur mogelijkheden >>