Tesla Model 3 huren

tesla huren nederland 3Een Tesla Model 3 huren is ideaal om te kijken of je hem ooit wilt kopen of gewoon een dagje weg te gaan. Persoonlijk is de model 3 mijn droomauto en daarom rijdt ik Tesla!

Tesla Model 3

Geniet nu zelf door een dag of weekend lekker zelf de Tesla Model 3 te huren en te bewonderen!

Tesla Model 3 huren

Waarom de Tesla Model 3 huren en is het wel mijn droomauto? Gewoon een model S rijden is niet meer bijzonder. Deze is weliswaar groter, luxer etc maar hij komt te veel voor op de weg en ook de actieradius van de model 3 is hoger dan van de model S. Persoonlijk vind ik het uiterlijk van de model 3 niet minder dan de model S.

Snappcar

Bij Snappcar kun je ze allemaal huren en dat is handig, betaalbaar en snel geregeld. De model X vind ik overigens ook best mooi (in tegenstelling tot sommige andere mensen) maar de model 3 is gewoon net wat fraaier. De lage dak hoogte en de aflopende daklijn naar achteren maken hem net wat sportiever dan de model S op een of andere manier.

Model 3 huren

De model 3 van Tesla huren is natuurlijk cool om voor het stoplicht een sprintje aan te gaan met een willekeurige BMW M3, een golfje GTI-veel-36v-etc…Het is gewoon mooi dat die razend dure opgepimpte auto ‘tjes’ het nakijken hebben als je met een gehuurde model 3 even het gaspedaal induwt 😉

Gaspedaal

Is het overigens wel een gaspedaal in een Tesla want eigenlijk geef je geen gas, je accelereert. Misschien is het spijkers op laag water zoeken maar Elon Musk is zelf ook niet wars van een beetje eigenwijsheid en overal net dat beetje extra over nadenken.

Huren Tesla 3

Bruiloft

het is natuurlijk mooi om zomaar een dagje of weekend deze Tesla te huren maar veel willen hem ook voor hun bruiloft huren. Het is bijzonder om te zien dat de gasten er ook zo gecharmeerd van zijn en dat hij zo mooi op de foto’s uitkomt met de Chromen elementen!

Video

Dit is de beste test van de Model 3 door Doug. Voor wie hem niet kent: Hij benoemd alle gekkigheden van een auto en de Tesla Model 3 is natuurlijk een heerlijke elektrische auto met foefjes!

Voor een dag

Een dagje deze supercool Tesla huren is toch super! Even wat achtergrondinformatie… Wellicht weet je een beetje over de achtergrond van Tesla. Waarom ik mijn model S verhuur zie je op de homepagina van deze website en de model X en model 3 kwamen daarna. Ervoor was de roadster die erg weinig verkocht werd. Dit was niet zo gek want zou jij een auto kopen van een fabrikant die nog nooit een auto had gebouwd en bedacht dat alles maar even anders moest?

Prijs

De aanschafprijs van de ge-elektrificeerde Engelse sportauto was ook niet mals, dus alle reden om dit een mooie niche auto te maken. Ik vond het rijden erin overigens erg gaaf en als je ooit de Tesla Roadster huurt dan zul je dit ook ervaren: gewoon heel bijzonder.

tesla huren nederland 3

Genieten

De model 3 is de auto die wat goedkopers moest worden en dat is ook gelukt. Nog steeds zijn Tesla’s geen kassakoopjes maar het is wel mooi om te zien dat het echt wel wat bereikbaarder is geworden. De model 3 begint bij zo’n 40.000 euro maar het huren doe je al voor 200 euro gemiddeld schat ik zo in.

Genieten van de Tesla Model 3

Al met al is het een genot om Tesla te rijden en niet alleen de model 3 als je die huurt maar iedere Tesla. Geniet en help het milieu en overtuig jezelf van elektrisch rijden en doe je brandstofauto de deur uit!

Zelf de Tesla Model 3 huren?

tesla model 3 hurenWil je zelf de geruisloze snelheid en luxe ervaren van deze supersnelle stille open Tesla Model 3?

Bekijk de nieuwe Model 3 aanbieding >>